Мъж обра бижута от мол в Полша, като преди това прекарал

...
Мъж обра бижута от мол в Полша, като преди това прекарал
Коментари Харесай

Мъж се престори на манекен на витрина, за да обере мол

Мъж обра бижута от мол в Полша, като преди това прекарал няколко часа, стоешком като манекен на витрината на един от магазините. 

Куриозната преживелица е от Варшава. 22-годишният юноша бил заснет да стои неподвижно и да държи чанта в ръка на витрината на магазина, чието име полицията не посочва.

Полицията сподели, че обвиненият е отишъл на " лов " в разнообразни щандове след затварянето, преди да се откри по-трайно пред секцията с бижута. След това обаче огладнял и се наял до насита в едно от заведенията в мола. Решил да щурмува още един магазин, чиято щора не била спусната изцяло. Там сменил облеклата си с нови.

След мощния шопинг мнимият манекен се върнал в секцията за хранене, с цел да се поддържа още малко.

Полицията във Варшава сподели, че персоналът и купувачите не са забелязали нищо извънредно преди затварянето, тъй като мъжът е стоял на витрината и се слял с аранжировката, където имало още няколко негови сътрудници, само че неодушевени манекени.

На записите от охранителните камери се вижда, че той стои неподвижно, до момента в който „ се уверил, че е безвредно “. В последна сметка неговият парадайс бил пресечен, откакто е видян от чиновници по сигурността на комерсиалния център.

По-късно полицията разкрила, че това не е първото сходно нарушение на живия манекен - 22-годишният мъж има в досието си влизане с щурм в различен мол, където се опитал да открадне пари и артикули.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР